OVER BODYATTACK™

BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma's, wordt BODYATTACK elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie. 

The LES MILLS programs truly are the fastest way to lose weight and get in the best shape of your life… I am hooked.

-Salvatore Ciambrone

EEN TYPISCHE LES

BODYATTACK is een 55 minuten durende cardiotraining waarbij je in een mum van tijd je snelheid, conditie, kracht en behendigheid verbetert. Laat je helemaal meeslepen door de groepsdynamiek die zo kenmerkend is voor BODYATTACK.

1 Je instructeur leidt je eerst door een warming-up, met grote en eenvoudige bewegingen. Geleidelijk aan worden de oefeningen intensiever.
2 Daarna beland je in een zone met twee intensieve pieken die gericht zijn op herstel en opbouw. Deze tracks richten zich op zowel je boven- als je onderlichaam. Ga diep en zet door! Geniet van de groepsdynamiek en test je snelheid en coördinatie.
3 Het laatste nummer geeft je de tijd om te herstellen, te rekken en te strekken. Gefeliciteerd met het behalen van de eindstreep van deze pittige BODYATTACK workout.

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

Find a class

VOORDELEN

  • Verbrandt weerzinwekkend veel calorieën
  • Vormt en verbetert je lichaam
  • Verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen voor sporten, waar je veel energie voor nodig hebt
  • Verbetert je coördinatie en lenigheid
  • Ontwikkelt nog meer kracht, doordat je kernspieren extra worden traint
  • Verbetert je gezondheid en versterkt je botten
  • Verhoogt je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout 

HOE FIT MOET IK ZIJN?

BODYATTACK is voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. De bewegingen zijn eenvoudig en je hoeft geen vlekkeloze coördinatie te hebben. Go for it!

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

We raden je aan om tussen lessen minimaal één rustdag te plannen. Voor de beste resultaten kun je het beste drie BODYATTACK lessen per week volgen.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Draag kleding die je ook tijdens andere trainingen draagt en die comfortabel zit. Zorg ook voor een flesje water, een handdoek en wees gemotiveerd. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.