Over BODYBALANCE™

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma's wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.

Whatever stress I feel during the day is wiped off by the end of the class. I feel totally refreshed!

-Glen Fernandez

EEN TYPISCHE LES

1 Je begint met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om je dag achter je te laten, kom in je centrum en maak je lichaam warm.
2 De instructeur brengt je vervolgens, via diverse yoga en pilates oefeningen, bij het versterken en vormen van je belangrijkste spiergroepen. Door de vele poses en stretches, krijg je worden je spieren al snel erg soepel en flexibel.
3 De laatste 10 minuten zijn gereserveerd voor de bekende mentale en fysiologische voordelen van meditatie. Door de meditatie worden ook de effecten van de oefeningen versterkt.

The fastest way
to get in shape

With 15,000 clubs in 
80 countries, 
there’s one 
near you.

Find a class

Vertel ons wat je denkt! 

Help ons met onze missie een fittere planeet te creëren door ons wat over jezelf te vertellen. Vul alsjeblieft de enquête in.

Complete survey

VOORDELEN

  • Verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik
  • Verhoogt je core kracht
  • Verbetert je cardiovasculaire functie
  • Helpt je calorieën te verbranden
  • Vermindert je stressniveau
  • Zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
  • Helpt je beter te concentreren en verhoogt je bewustzijnsniveau

HOE VAAK MOET IK EEN BODYBALANCE LES VOLGEN?

Hoewel je de voordelen van BODYBALANCE al goed merkt bij het volgen van één les per week, volgen de meeste mensen 2 à 3 keer per week een BODYBALANCE les. Het is echt aan jou!

WAT MOET IK MEENEMEN?

Draag comfortabele kleding, neem warme kleding mee voor de relaxation track en geen schoenen. We doen de les op blote voeten, omdat je je volledig in contact met de vloer moet voelen voor het balans- en posewerk. Sommige clubs vragen je om een eigen yoga mat mee te brengen, wat je sowieso altijd mag doen. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.