TESTIMONIALS

Een nieuw begin
Ik maakte kennis met BODYCOMBAT toen ik bokslessen gaf in een club waar ze BODYPUMP aanboden. Mijn begeleider is een enorme fan van Les Mills en overtuigde de eigenaar ervan om ook BODYCOMBAT in het programma op te nemen. Het kostte wel wat tijd om uiteindelijk BODYCOMBAT instructeur te worden, maar het heeft mijn leven op een positieve manier verbeterd!

Het doorgeven van de traditie
Ik was acht maanden zwanger toen mijn man in Irak omkwam en mijn dochter Katie net vijf was geworden. Maar ik haal veel energie uit BODYCOMBAT. Mijn dochter vindt het leuk om toe te kijken als ik aan het oefenen ben voor een nieuwe release. Ze doet zelf ook graag mee en dat vind ik echt super!

Positief effect
Sporten doet je goed! Wij zijn mentale, fysieke, emotionele en spirituele wezens en dit is allemaal verbonden met elkaar. Wanneer we fysiek goed voor onszelf zorgen, gaan we ons ook beter voelen. Als je emotioneel gekwetst bent en je je down voelt dan zorgt lichaamsbeweging ervoor dat er endorfine vrijkomt, zodat je weer de energie en de moed krijgt om te dealen met je problemen. Naast de endorfine en het sociale aspect van (groeps)fitness, zorg je goed voor je lichaam - waardoor je lichaam fitter en sterker wordt. Ik ben ervan overtuigd dat een betere zorg voor je lichaam ook een betere zorg voor je omgeving, je land en de planeet met zich meebrengt. 

Anger Management
Ik ben een grote fan van BODYCOMBAT en BODYPUMP. BODYCOMBAT heeft me in de greep en zorgt ervoor dat ik me opgeladen voel. Ik merk dat het heel erg krachtig is. Spendeer een paar uur in de week aan het verslaan van de demonen en je wordt beloond met een positieve energieboost, waardoor je alles weer aankunt. 

Een leven om trots op te zijn
Mijn man Heath deed aan kickboxing, was athletisch en wilde dat ook voor mij. Het zou hem blij maken als ik niet alleen in vorm was, maar het was voor hem ook een geruststellende gedachte dat ik ook iets leerde dat me kon helpen als hij niet in de buurt was. We houden allebei van martial arts. Ik denk dat hij erg trots en verbaasd zou zijn als hij een BODYCOMBAT les bij mij zou volgen, maar helaas kan dat niet, omdat hij dan zelf lesgeeft.

In de toekomst
Ik denk dat het niet uitmaakt hoe stressvol het leven wordt. Iedereen krijgt in het leven te maken met obstakels en spanningen en dan moeten we niet vergeten om goed voor onszelf te zorgen. Fit en actief zijn is een groot geschenk, het is de quality time die je verdient. Je haalt zoveel uit het volgen van een les. Je geeft jezelf de tools om alle tegenslagen in het leven aan te kunnen - het maakt niet uit hoe moeilijk. Vijf jaar lang voelde ik me erg down door het verlies van mijn man en nu ben ik eindelijk weer gelukkig, gemotiveerd en positief. Ja, ik mis hem verschrikkelijk en we hielden heel erg veel van elkaar, hij was mijn beste vriend, maar ik focus me nu op alle andere positieve dingen in mijn leven. Door les te geven, me fit te voelen en goed voor mezelf te zorgen, zit ik lekker in mijn vel. Ik weet zeker dat ik zonder BODYCOMBAT nu niet zover zou zijn!

URSULA PIRTLE