OVER BODYJAM™

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les. Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

I actually began to like doing exercise for the first time.

-Mara Nobrega

EEN TYPISCHE LES

1 Je instructeur zal je eerst door een warming-up leiden met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel, zoals schouders, borst en heupen, op te warmen.
2 Daarna kom je terecht in de repetitie fase, waarin je je de nieuwste danstrends op de hipste muziek eigen probeert te maken. Elke repetitie fase wordt gevolgd door een volledige Break-Out prestatie waar je uit je dak kunt gaan met de bewegingen die je net hebt geleerd. In de herstelfase kom je weer helemaal op adem.
3 In de zogenaamde Groove down fase zijn we aan beland bij het einde van de les. Deze fase bestaat voornamelijk uit het rekken en strekken van je spieren.

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

FIND OUT MORE

HOE FIT MOET IK ZIJN?

  • Doe de bewegingen na en voel het branden!
  • Maakt je fit en je verbrandt veel calorieën 
  • Verbetert je coördinatie
  • Zorgt dat je verslaafd raakt aan dans
  • Voel de emoties van deze unieke vorm van zelfexpressie!

IS HET IETS VOOR MIJ?

Natuurlijk! BODYJAM is een dans workout met vele herhalingen - alles wat je nodig hebt is een basisritme en -coördinatie en je moet het natuurlijk wel leuk vinden om te dansen. Je instructeur helpt je bij het leren van de bewegingen. Tip: Kijk ook eens bij 'Learn the moves' op deze website. BODYJAM is voor mensen van alle fitnessniveaus en we beloven je dat je snel in vorm bent als je regelmatig aan BODYJAM doet.

Check out and download  this video of Gandalf taking BODYJAM to the street!

WAT BETEKENT BODYJAM + ?

Als je 'BODYJAM +' op het lesrooster van je club ziet staan, betekent dit dat de BODYJAM les een meer geavanceerde choreografie heeft in vergelijking tot de reguliere les. Beide versies hebben verder dezelfde muziek en stijl.

HOE VAAK MOET IK EEN BODYJAM LES VOLGEN?

Drie keer per week is optimaal om de beste resultaten te boeken.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Losse, comfortabele (sport) kleding waar je lekker in kunt bewegen. Het is ook verstandig om schoenen te dragen waarmee je soepel kunt twisten en draaien. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.