OVER BODYPUMP™

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.


EEN TYPISCHE LES

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

1 Bij de warming-up bij BODYPUMP start je met lichte gewichten, om je lichaam in beweging te krijgen.
2 Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aan beland.
3 De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

FIND OUT MORE

VOORDELEN

  • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
  • Verbetert je kracht
  • Verbetert je algehele conditie
  • Vormt en toont je spieren
  • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
  • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen

Vertel ons wat je denkt! 

Help ons met onze missie een fittere planeet te creëren door ons wat over jezelf te vertellen. Vul alsjeblieft de enquête in.

Complete survey

ONZE TOP TIPS VOOR EEN VEILIGE BODYPUMP LES

  • Een goede houding is de basis voor alle oefeningen. Richt je vanaf het begin op het eigen maken van een goede techniek. Check out de sectie Learning the Moves voor meer specifieke tips.
  • Overdrijf niet met de gewichten - vergeet niet dat BODYPUMP met veel herhalingen werkt om je spieren te vormen en te versterken. Start geleidelijk en verhoog na zes weken de zwaarte van je gewichten.
  • Let erop dat je je gewrichten bij elke oefening altijd licht gebogen houdt -dus niet op slot- en voer de bewegingen soepel uit.

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

Je zult na je eerste BODYPUMP les best een beetje spierpijn voelen, maar geef niet op. We beloven je dat het na een paar keer soepeler gaat! We adviseren je om twee tot drie BODYPUMP lessen per week te doen. Vergeet niet dat je lichaam tussen de trainingen door tijd nodig heeft om te herstellen. Rust minstens een dag tussen je trainingen. 

WAT MOET IK MEENEMEN?

Draag kleding die je ook tijdens andere trainingen draagt en die comfortabel zit. Zorg ook voor een flesje water, een handdoek en wees gemotiveerd. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.