OVER BODYVIVE™ 3.1

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is BODYVIVE™ 3.1 echt iets voor jou!

Een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie.

BODYVIVE 3.1 is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. De ervaren instructeur helpt je bij het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

It makes me want to push myself - and have fun at the same time.

-Jill Carter

EEN TYPISCHE LES

Tijdens een BODYVIVE 3.1 les geeft de instructeur opties voor beginners en gevorderden. Je hoeft dus echt niet topfit te zijn om met BODYVIVE 3.1 te starten. Je merkt vanzelf dat je na een aantal weken fitter, sterker en leniger wordt. De resultaten die je behaalt, hangen af van hoe hard je jezelf pusht. Zweten mag!

VOORDELEN

  • Verbetert spierkracht en uithoudingsvermogen
  • Is goed voor je hart
  • Verbetert flexibiliteit en bewegingsvrijheid
  • Verbetert wendbaarheid en evenwicht
  • Verbetert je houding
  • Helpt je af te vallen door verhoogd calorieverbruik
  • Helpt je kans op bot- en gewrichtsaandoeningen te verlagen
  • Helpt je lekkerder in je vel te laten zitten

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

FIND OUT MORE

HOE VAAK MOET IK EEN BODYVIVE™ 3.1 LES VOLGEN?

Voor BODYVIVE™ 3.1 hoef je zeker niet topfit te zijn, maar je hebt een voordeel als je een lichamelijk actief leven leidt en vrij kunt bewegen. Na een paar lessen BODYVIVE™ 3.1 zul je merken dat je flexibiliteit en kracht verbetert. BODYVIVE™ 3.1 werkt echt - maar dat is natuurlijk afhankelijk van hoe fanatiek je bent. Bij BODYVIVE™ 3.1 kun je je zeker in het zweet werken, als je dat tenminste wilt!

WELKE MATERIALEN WORDEN GEBRUIKT EN WAAROM?

In een aantal tracks wordt gewerkt met een resistance bands, waardoor je nog meer oefeningen uit kunt voeren die goed voor het lichaam zijn. Een resistance band zorgt voor een variabele trainingsintensiteit, ongeacht je fitnessniveau.

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

We raden je aan om drie keer per week een BODYVIVE™ 3.1 les te volgen, in combinatie met andere fysieke activiteiten van je keuze.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Draag kleding die je ook tijdens andere trainingen draagt en die comfortabel zit. Zorg ook voor een flesje water, een handdoek en wees gemotiveerd. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.