OVER RPM™

RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Net als bij alle andere Les Mills programma's, wisselen de choreografie en de muziek om de drie maanden.

My weight, inches, and body fat percentage started to drop dramatically.

-Jeff Johnson

EEN TYPISCHE LES

Je RPM instructeur leidt jou en het peloton over het parcours, met behulp van inspirerende muziek die past bij de choreografie, diverse fietsposities en verschillende snelheden.

1 Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.
2 Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht  te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.
3 Aan het einde van de RPM les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

FIND OUT MORE

VOORDELEN

  • Verhoogt je cardiovasculaire fitheid
  • Verbrandt lichaamsvet
  • Verbetert de vorm van je benen, heupen en billen
  • Verhoogt je been- en spierkracht zonder er te gespierd uit te gaan zien
  • Helpt je in een normale 50-minuten-les 600 calorieën te verbranden
  • Zorgt dat je lichaam extra endorfine aanmaakt, zodat je je lekker voelt

HOE FIT MOET IK ZIJN?

Je kunt zelf de intensiteit van de training bepalen, zodat renners met uiteenlopende conditieniveaus samen kunnen fietsen. Hoe vaker je fietst, hoe fitter je wordt.

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

Als je twee tot drie keer per week een RPM les volgt, voel je je al snel fitter, sterker en slanker.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.