OVER SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. 

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.  


EEN TYPISCHE LES

Een typische SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien woren als een aparte dans die op zichzelf staat.      

1 De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.
2 Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook ultra-fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest hippe muziek, met zowel nieuwe nummers als golden oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dansmoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks, zorgt er voor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.
3 Je zult er helemaal in opgaan, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch-oefeningen.

The fastest way
to get in shape

With 14,000 clubs in
80 countries, there’s
one near you.

FIND OUT MORE

Vertel ons wat je denkt! 

Help ons met onze missie een fittere planeet te creëren door ons wat over jezelf te vertellen. Vul alsjeblieft de enquête in.

Complete survey

VOORDELEN

  • Je krijgt alle voordelen van interval-training
  • Je komt in de zogenaamde vetverbrandings-zone, zonder bezig te zijn met een ultra-zware workout
  • Je leert geweldige, nieuwe dans moves
  • Je verbetert je coördinatie
  • Je verbetert je conditie
  • Je hebt er lol in, voelt je er lekker bij en je vergeet helemaal dat je aan het trainen bent

IS HET IETS VOOR MIJ?

Zeker weten! Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH'BAM. Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje - en je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt..

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

Je haalt het meeste uit SH'BAM als je drie per week een les volgt. 

WAT MOET IK MEENEMEN?

Losse, comfortabele (sport) kleding waar je lekker in kunt bewegen. Het is ook verstandig om schoenen te dragen waarmee je soepel kunt twisten en draaien. Bekijk ook eens de nieuwste Reebok/Les Mills kledingcollectie.