OVER LES MILLS GRIT™ Cardio

Les Mills GRIT Cardio is een niet te evenaren high-impact cardio workout.

Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve 30-minuten team training combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen. GRIT Cardio geeft je, onder leiding van een goed getrainde coach, de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven en je de resultaten te geven die je graag wilt!

 

Les Mills GRIT Cardio

1 Vergroot in no-time je atletische capaciteit
2 Maximaliseert je calorieverbranding tijdens de workout en zelfs uren na de workout blijf je extra calorieën verbranden
3 Intensieve cardio - wetenschappelijk is bewezen dat cardio snelle resultaten oplevert

LES MILLS GRIT Cardio wordt iedere drie maanden vernieuwd met een nieuwe choreografie op de meest recente, krachtige en inspirerende muziek.

Les Mills GRIT Cardio is ontwikkeld als aanvulling op je trainingsschema. Het een of twee keer per week volgen van een Les Mills GRIT Cardio workout zal geweldige resultaten opleveren.

Dit is een zeer uitdagende workout die geschikt is voor iedereen die zijn of haar fitheid echt naar een hoger niveau wil tillen.

Draag je normale sportkleding en neem een flesje water, een handdoek en een krachtige houding mee. Wij zorgen voor de rest.

Al onze programma’s zijn ontworpen rond vier pijlers: geavanceerde bewegingen, gecertificeerde coach training, veiligheid en wetenschap. Je kunt er altijd op vertrouwen dat de workout zorgvuldig getest is op veiligheid en resultaten. Als je gezondheidsproblemen hebt, neem dan eerst contact op met je (huis)arts, voordat je met een Les Mills GRIT Cardio les meedoet.