OVER LES MILLS GRIT™ PLYO

Les Mills GRIT Plyo is een intense workout, gebaseerd op plyometrie. Dit bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven!

Door de principes van plyometrie en kracht-behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessies van 30 minuten op een step een krachtig, behendig en atletisch lichaam.

De trainingsroutine die wetenschappelijk is onderbouwd en uitgebreid is getest, wordt ondersteund door een zeer getrainde coach die bij je op de vloer staat, je tot het uiterste drijft en ervoor zorgt dat je je resultaten behaalt. 

 

Les Mills GRIT Plyo

1 Verhoogt explosiviteit, snelheid en beenkracht.
2 Verhoogt uithoudingsvermogen van de spieren en verhoogt je conditie.
3 Maakt gebruik van behendigheidstraining om spiervezels te transformeren, met een slank en atletisch uiterlijk tot gevolg.

LES MILLS GRIT Plyo wordt iedere drie maanden vernieuwd met een nieuwe choreografie op de meest recente, krachtige en inspirerende muziek.

Les Mills GRIT PLYO is ontwikkeld als aanvulling op je trainingsschema. Het een of twee keer per week volgen van een Les Mills GRIT Plyo workout zal geweldige resultaten opleveren.

Dit is een zeer uitdagende workout die geschikt is voor iedereen die zijn of haar fitheid echt naar een hoger niveau wil tillen.

Draag je normale sportkleding en neem een flesje water, een handdoek en een krachtige houding mee. Wij zorgen voor de rest.

Al onze programma’s zijn ontworpen rond vier pijlers: geavanceerde bewegingen, gecertificeerde coach training, veiligheid en wetenschap. Je kunt er altijd op vertrouwen dat de workout zorgvuldig getest is op veiligheid en resultaten. Als je gezondheidsproblemen hebt, neem dan eerst contact op met je (huis)arts, voordat je met een Les Mills GRIT Plyo les meedoet.